L’entorn del Mas de Manou, un reducte de l’arqueologia industrial a Mora la Nova, conserva les instal·lacions de la antiga bòbila de ceràmica Llauradó. Josep Llaurado i Joan Ardévol, cosins germans, varen començar l’activitat en un forn àrab al Mas de la Coixa, l’any 1914. Aviat van emparaular una finca propera i l’any 1923 compraren el Mas de Manou, al costat del qual van construir la bòbila. Més endavant, cap als anys quaranta, els fills, Josep Llauradó (el tio pepito) i Joan Ardévol, es van repartir les propietats: Juanito es va quedar amb les finques i Pepito amb la bòbila, que va funcionar fins el 1984.

Les instal·lacions es van adaptar per convertir-se en Comercial Llauradó, uns magatzems de subministrament per a la construcció, referencia a les Terres de l’Ebre.

Actualment, Comercial Llauradó te dos magatzems: una Mora la Nova i un a Mora d’Ebre, cosa que permet donar un millor servei als nostres clients. Comptem, a cada magatzem, amb una exposició d'acabats on hi tenim les últimes novetats en rajoles, elements de bany, materials per a exteriors, piscines, ... També compta amb una gran selecció de productes bàsics per a la construcció, una ferreteria amb una gran varietat de productes de primeres marques i on podràs llogar eines i maquinària. Comercial Llauradó compta amb servei de transport i grua personalitzat.

 

A Comercial Llauradó et podem assessorar en tota classe de solucions en projectes d'habitatge, tant al particular com a professional. Atenem als nostres clients de forma personalitzada, adaptant-nos a les necessitats del projecte. Comercial Llauradó va incorporant nous productes i serveis, creant noves seccions i actualitzant la ferreteria, amb una renovació constant en la nostra exposició.

Cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

Ok