L’entorn del Mas de Manou, un reducte de l’arqueologia industrial a Mora la Nova, conserva les instal·lacions de la antiga bòbila de ceràmica Llauradó. Josep Llaurado i Joan Ardévol, cosins germans, varen començar l’activitat en un forn àrab al Mas de la Coixa, l’any 1914. Aviat van emparaular una finca propera i l’any 1923 compraren el Mas de Manou, al costat del qual van construir la bòbila. Més endavant, cap als anys quaranta, els fills, Josep Llauradó (el tio pepito) i Joan Ardévol, es van repartir les propietats: Juanito es va quedar amb les finques i Pepito amb la bòbila, que va funcionar fins el 1984.

Les instal·lacions es van adaptar per convertir-se en Comercial Llauradó, uns magatzems de subministrament per a la construcció, referencia a les Terres de l’Ebre.

Actualment, Comercial Llauradó te dos magatzems: una Mora la Nova i un a Mora d’Ebre, cosa que permet donar un millor servei als nostres clients. Comptem, a cada magatzem, amb una exposició d'acabats on hi tenim les últimes novetats en rajoles, elements de bany, materials per a exteriors, piscines, ... També compta amb una gran selecció de productes bàsics per a la construcció, una ferreteria amb una gran varietat de productes de primeres marques i on podràs llogar eines i maquinària. Comercial Llauradó compta amb servei de transport i grua personalitzat.

 

A Comercial Llauradó et podem assessorar en tota classe de solucions en projectes d'habitatge, tant al particular com a professional. Atenem als nostres clients de forma personalitzada, adaptant-nos a les necessitats del projecte. Comercial Llauradó va incorporant nous productes i serveis, creant noves seccions i actualitzant la ferreteria, amb una renovació constant en la nostra exposició.